Velký vánoční retreat praxe šesti lodžongů se Zoli Cserem v Phendelingu!

Datum konání:

26.12.2017 - 31.12.2017

Popis:

Zoli

Milí přátelé,

přinášíme vám skvělou nabídku, jak efektivně, a zároveň v klidu, pohodě a ve společnosti ostatních praktikujících a přátel, strávit období mezi vánočními svátky a Novým rokem!

Pokud jste se tedy ještě nerozhodli, jak a kde strávíte tyto sváteční chvíle, už nemusíte dále přemýšlet.

Zveme vás srdečně do Phendelingu, kde v období 26. – 31. 12. 2017 proběhne retreat praxe šesti lodžongů se Zoltánem “Zoli” Cserem, autorizovaným instruktorem Santi mahá sanghy základní úrovně a zároveň i Tance vadžry a jantrajógy, obojí druhé úrovně!

Budete mít tedy možnost praktikovat nejen jednu ze základních praxí Santi mahá sanghy základu, kterou je právě praxe šesti lodžongů neboli cvičení mysli, ale chybět nebudou ani praxe jantrajógy, Tance vadžry, čö a jiné!

Retreat je otevřen všem, kteří obdrželi transmisi od Čhögjala Namkhai Norbu.

Sedm lodžongů neboli cvičení mysli patří k tradici dzogčhenu upadéša a jsou součástí výcviku Santi mahá sanghy jako přípravná cvičení k základním dzogčhenovým praxím.
Prvních šest cvičení jsou přemítáním o principu čtyř uvědomění a o hodnotě Mistra a nauky.

Zoli Cser pochází z Maďarska, pracuje jako prorektor buddhistické fakulty Dharmagate v Budapešti. V roce 1986 začal praktikovat buddhismus v rámci zenové linie. S mistrem Čhögyalem Namkhai Norbu se poprvé setkal v roce 2002, členem Mezinárodní komunity dzogčhenu je od roku 2004.
V roce 2013 se stal autorizovaným instruktorem Tance vadžry II. úrovně, v roce 2015 instruktorem Santi mahá sanghy základní úrovně a v roce 2016 instruktorem jantrajógy II. úrovně.

Registrační formulář na tento retreat společně s dalšími informacemi najdete na tomto odkazu:

https://goo.gl/forms/Pz6U1NjBTg4R7nFD2

Případné doplňující dotazy vám již teď zodpoví koordinátor retreatu Magdaléna Ouřecká – omagdalena@seznam.cz.

Petra Zezulkova Datum publikování: 19.9.2017 10:44

Místo konání - Phendeling

Smědeč