Kurz Tance tří vadžer s Milanem Poláškem

Datum konání:

26.11.2016 - 27.11.2016

Popis:

Vážení přátelé,

srdečně zveme na kurz Tance tří vadžer, který se bude konat v termínu 26. – 27. 11. 2016 v Praze a který povede Milan Polášek, autorizovaný instruktor Tance vadžry I. úrovně.

V rámci kurzu zopakujeme i Tanec prospívající všem bytostem a na závěr se naučíme nepravidelnou formu Tance tří vadžer a Tanec 12 A.

Místo konání: Gymnázium Jana Keplera Praha, Parléřova 118/2, 16900 Praha, Hradčany

http://bit.ly/2esjOg6

Kurz je otevřen těm, kteří obdrželi transmisi od mistra Čhögjala Namkhai Norbu.

Tance vadžry pocházejí od tibetského mistra Čhögjala Namkhai Norbu, jsou součástí nauk z cyklu Longsal. Mistr je začal učit v devadesátých letech.
Tyto tance nám s pomocí zpěvu, pohybu těla a uvolněné klidné mysli umožňují osvobodit se od napětí a překážek, zharmonizovat svou energii, dostat se do skutečného přirozeného stavu a integrovat jej do našeho běžného života.

Tanec tří vadžer je symbolický tanec integrace a očisty. Je spojen především s úrovní mysli. V tomto tanci jsou tři aspekty naší existence – tělo, energie a mysl – a jejich pravý stav, symbolizované slabikami OM A HUM, integrovány do stavu neduální kontemplace.

Tanec 12 A neboli Tanec dimenze prostoru je symbolickým tancem úplné integrace přesahující počátek a konec; tanec rozpoznání naší pravé přirozenosti a skutečného potenciálu.

Milan Polášek je instruktorem Tance vadžry I. úrovně. Autorizován byl mistrem Čhögjalem Namkhai Norbu v roce 2014.
Žákem Čhögjala Namkhai Norbu a členem Mezinárodní komunity dzogčhenu je od roku 1998.

Kurz je určen jak úplným začátečníkům, tak těm, kteří již tento Tanec ovládají, ale chtějí si své znalosti prohloubit a zdokonalit.

Registrační formulář s podrobnějšími informacemi naleznete zde:

https://goo.gl/forms/8Bq1OfGtx4L1uwFP2

Těšíme se na vás!

Datum publikování: 15.10.2016 21:51

Místo konání - Gymnázium Jana Keplera

Parléřova 118/2 Praha 16900