Retreat SMS první úrovně s Igorem Bekhinem

Datum konání:

8.5.2015 - 10.5.2015

Popis:

Vážení přátelé,

srdečně zveme na retreat SMS I. úrovně Esence náhledu a meditace – rozlišení jemných rozdílů mezi vozidly.
Retreat je určený pro všechny, kteří absolvovali zkoušku SMS základní úrovně.

Konat se bude  8. – 10. 5. 2015 v Kunkyablingu, povede jej Igor Berkhin, autorizovaný instruktor Santi Mahá Sanghy II. úrovně.

Igor Berkhin studoval lingvistiku na Moskevské státní univerzitě,  má ekvivalent magisterského titulu z Doněcké státní univerzity, kde rovněž pracoval na fakultě matematiky se specializací na matematickou analýzu a teorii funkcí. Po rozpadu Sovětského svazu v roce 1991 pracoval jako anglicko-ruský překladatel pro učitele různých buddhistických tradic – tradice jež zahrnovaly zen, gelug, karma a sangpa kagyu, ňingma, bön a jiné. V 90. letech minulého století studoval Chan-mi cchi-kung na Ukrajině a v Číně a učil na katedře religionistiky Doněcké otevřené univerzity. V roce 1996 začal studovat pod vedením Čhogyala Namkhai Norbu v rámci Mezinárodní komunity dzogčhenu. Je autorizovaným instruktorem Santi Mahá Sanghy. Od roku 2002 vedl více než 100 seminářů o buddhistických naukách a praxích na Ukrajině, v Rusku, Litvě, Polsku, Česku, Slovensku, Maďarsku, Itálii, Venezuele a Bulharsku.

Když čteme vysvětlení jednotlivých náhledů nebo praktické instrukce, někdy se stává, že nevidíme žádné velké rozdíly mezi vozidly. Je velmi snadné zaměnit atijógu s negraduální sútrou nebo s mahajógou, apod. V rámci tohoto retreatu se budeme soustředit na esenciální charakteristické znaky různých vozů, abychom byli schopni jasněji porozumět jejich základním principům.
Cena kurzu je 1.500,- Kč, s obvyklými slevami pro podporující a záslužné členy Mezinárodní komunity dzogčhenu.

Registrace a podrobné informace najdete zde:

http://bit.ly/1L5EWlN

Těšíme se na vás

Dana Hauerová Datum publikování: 12.2.2015 20:20

Místo konání - Kunkyabling

Opletalova 35 Praha