Kurz Tance vadžry Khalongdorjekar

Datum konání:

5.3.2015 - 5.3.2015

Popis:

Zveme vás do Plzně na kurz tance vadžry Khalongdorjekar, neboli Tanec vadžry prostoru, zkráceně Tanec 12 A. Kurz povede Eleonora Folegnani.

Chőgjal Namhai Norbu tento tanec učil proprvé roku 1994 a pak opět v roce 2012. Lze jej praktikovat bez mandaly, samostatně nebo s jinými Tanci vadžry a nebo i jako součást jiné praxe, můžeme jej tančit jednou nebo víckrát, až dvanáctkrát.

KHA znamená prostor nebo obloha, LONG znamená dimenze nebo prostor, DORJE je tibetský termín pro vadžru a znamená diamant a KAR znamená tanec. Základem Tance je nezrozený zvuk A a tančíme jej ve stavu kontemplace.

Kurz je určený jen pro ty, kdo obdrželi transmisi Chőgjala Namhai Norbu.

 

Kurz se bude konat 5. března 2015 od 17 do 20 hodin v prostorách budovy vlakové zastávky u Zimního stadionu směr Klatovy.

Adresa: Přeštická 1761/4. Budova je krásně zrekonstruovaná.
Nebojte se přijít kdokoliv, i když nemáte s Tance vadžry dosud žádné zkušenosti, Tanec 12 A je technicky jednoduchý, během krátkého kurzíku se jej naučíte a pak si jej můžete tančit kdykoliv budete chtít:-)

Vezměte si s sebou teplé oblečení, protože tam bude trochu chladněji, ale nebojte se, bude se tam topit. Na nohy buď taneční boty nebo nějaké balerínky. Zajistíme opět teplý čaj. V případě, že by někdo chtěl upéct něco dobrého, určitě budeme rádi:-).

 

Cena kurzu je 200 Kč. pro členy Komunity.

Členské slev: : 50% podporující, 80% záslužný.

Nečleni platí 2x tolik co obyčejní členové

 

Eleonora Folegnani (1975) působí jako choreografka, tanečnice a učitelka. Svou uměleckou kariéru započala s tzv. Nikolaisovou technikou a poté pokračovala studiem a prací s mnoha mezinárodními choreografy (Carolyn Carlson, Ismael Ivo, Martha Moore, Simona Bucci, Yeal Devis). Vystudovala pedagogiku klasického baletu v Budapešti a dalši umělecké obory na fakultě Ca Foscari na univerzitě v Benátkach. Je držitelkou diplomu tibetských masáži Kunye. Od roku 2000 následuje učení Chőgjala Namkhai Norbu. V listopadu roku 2012 na Tenerife úspěšně složila instruktorské zkoušky Tance vadžry I. stupně a v únoru 2014 se stala instruktorkou II. stupně. www.eleonorafolegnani.com

Koordinátorka kurzu Martina Vlášková, tel. 731 918 069, mail: martinka-krejcova@seznam.cz

Dana Hauerová Datum publikování: 11.2.2015 16:55