Silvestr v Phendelingu

Na retreat Guru Dragphura s webcastem a oslavu Silvestra dorazilo do Phendelingu střídavě 32 praktikujících ve velmi širokém věkovém pásmu (nejmladšímu Vojtovi Zemanovi je pár týdnů). Přijeli Pražáci, Okolňáci a dokonce i Brňáci!

Čtyři sezení denně a jedno sezení poslechu webcastu se praktikovalo do Silvestra. Kdo chtěl, zakoupil tyčky a bavlnky na namkhy. Tibetské tance jsme netančili, nějak na to nepřišla řeč. Silvestrovskou ganapúdžu jsme nebyli schopni dojíst ani na druhý den ráno. Bářiny slepičky měli jistě radost z okoralých chlebíčků. Tombola se povedla, padesát šest dárků našlo své nové majitele. Je pravda, že vlastnit čtyři stejné diáře ve výsledku nemuselo úplně potěšit, ale na druhou stranu, dají se dát do příští tomboly, ne?

Nepotvrdilo se, že v lingu je v prosinci tolik sněhu, že se tam nevyplatí jezdit. Některé dny bylo trochu více vlhko, jinak docela fajn jaro. Rachejtle strejdy Radima, rychlé šípy Vinetua Hadráka a koncerty „malých“ Topinek mají své nezaměnitelné kouzlo právě v našem lingu.

admin Datum publikování: 28.1.2013 16:28